Een 2e start voor de raamtuin

Vanaf vandaag is raamtuin.nl een beetje anders. Na de verhuizing van Selma naar een huis met tuin is de site niet meer geupdate. Wij  – Mathieu en Olaf – hebben de site van Selma overgenomen en gaan verder op deze site met tips voor en over raamtuinen en window farming, nieuws, ideeen en achtergronden.

Naast raamtuin.nl hebben Mathieu en ik ons samen gestort op schrijven over “groen in de stad” in bredere zin. We bloggen hierover op tuinenbalkon.nl en zijn verrast over de leuke feedback die we hierop krijgen uit onze omgeving. En artikel over raamtuinen bracht ons op raamtuin.nl en de rest is geschiedenis, met dank aan Selma.

Binnenkort zullen we meer plannen delen over de volgende stap voor raamtuin.nl. Het lijkt ons heel leuk om jullie de kans te geven ook fotos van je raamtuin te delen op deze site en tips uit te wisselen met andere enthousisate raamtuin tuiniers. Heb je leuke ideeen voor de site en/of wil je misschen zelfs meeschrijven of meewerken, stuur ons dan even een mail op info@raamtuin.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *