Geen raamtuin meer…

Wegens verhuizing (naar een huisje met achtertuin EN geveltuin, lucky me!) ga ik mijn raamtuin opdoeken. De ramen in mijn nieuwe woning zijn te breed om een raamtuin in te bevestigen en omdat ik mijn plantjes nu elders kwijt kan heb ik een raamtuin ook niet meer nodig. Ik ben van plan kippen te gaan houden en over te gaan op square foot gardening, ook niet verkeerd :)

Ik realiseer me dat er het afgelopen jaar heel wat publicaties verschenen zijn waarin deze site genoemd wordt. Vandaar dat ik deze website voorlopig in de lucht houd zodat informatie over raamtuinieren voor iedereen beschikbaar blijft. Ik ga de site niet meer updaten. Heb je zelf een raamtuin en wil je de url van me overnemen, laat dan even een reactie achter!
(noot: de site is inmiddels overgenomen!)

Reacties

 1. Martijn Helmer zegt

  Beste Selma,

  Wat wordt ik enthousiast van alles wat ik lees op jouw site.
  Ik ben een hovenier uit Den Bosch en ben altijd op zoek naar manieren om de wereld een klein beetje groener te maken.

  Een paar jaar geleden heb ik deel genomen aan een project waar we een parkeergarage aangekleed hebben met beplanting, eigenlijk windowfarming xxxl!

  Hieruit is een een bedrijf ontstaan greenface ( waar ik geen deel van uit maak) die nog steeds vertical gardens maakt.

  Ik wil eigenlijk dat zoveel mogelijk mensen met dit soort idee├źn aan de slag kunnen gaan en zo meer groen in ons leven te krijgen.

  Is er al interesse voor de url van jouw site, en zo nee, zou er een mogelijkheid zijn hier eens over te kunnen praten. Ik geloof namelijk dat er heel veel mensen met een beetje hulp groene vingers kunnen krijgen.

  Graag zou ik een reactie willen ontvangen.

  Ik ben nu werkzaam bij van esch groenvoorzieningen in Berkel Enschot.

  U kunt mij bereiken op nr 0643364782

  Alvast bedankt voor uw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *