Morgen is de grote dag

Vandaag heb ik nog wat inkopen gedaan voor de raamtuin. De kosten lijken hoger uit te vallen dan verwacht en dat komt voornamelijk door het pompsysteem. In de zoektocht naar ecologisch verantwoorde materialen hebben we wel een mooi ecotouw met hippe kleurtjes gevonden en we hebben tevens een soort kaasdoek en gordijnklemmetjes gekocht. Waar het allemaal voor dient leg ik morgen uit, wanneer de raamtuin opgehangen wordt. Het zou morgen 30 graden worden en dan is het om te ploffen in mijn studio, dus wens ons succes! En ere wie ere toekomt: ik begrijp nog bitter weinig van hoe de raamtuin werkt, ik schrijf alleen en ga straks de plantjes verzorgen. Het technische en creatieve brein achter deze actie is Patrick, alle credits gaan naar hem!
Ecotouw, kaasdoek en gordijnklemmetjes: 6 euro. (We wilden ook nog tafellakengewichtjes hebben, maar vonden alleen oerlelijke met plastic meloenen. Nog even verder zoeken…)

Reacties

  1. SelmaFranssen zegt

    Ik kwam bij mamamini vandaag niet echt iets tegen. Weet ook niet hoe essentieel het is, dat zien we morgen wel. Hee, en als je blijft eten dan heb je de primeur :)

  2. Eveline zegt

    Knijpers?
    Ik ben benieuwd naar de primeur. Betekent dat dat het eten doorgaat?
    Geinig, die raamtuinman en z'n talenten, ahum 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *