Een warme uitstraling in je keuken

Kijk jij soms eens rond in huis en vind je de uitstraling in huis op een gegeven moment een beetje saai worden? Tijd om hier iets aan te veranderen! De uitstraling van een huis wordt al erg snel saai op het moment dat er weinig warmte en kleur in huis is. Dit kun je natuurlijk oplossen door kleurrijke accessoires toe te voegen of de muren te schilderen, maar zijn er ook andere mogelijkheden om te zorgen voor een nieuwe look. Heb jij bijvoorbeeld een open keuken en wil je de keuken iets meer tot zijn recht laten komen in huis? Dan hebben wij misschien wel een leuke oplossing hiervoor. We vertellen je er graag over!

Kies voor ledstrips!

Wil je eens iets anders in de keuken en wil je de lichtinval of het soort licht veranderen in de keuken? Misschien wil je graag beschikken over warm licht in de keuken, maar is het ook mogelijk om licht in verschillende kleuren te creëren in de keuken. In dit geval zou je kunnen kiezen voor de toepassing van een ledstrip keuken!

De ledstrip keuken zal op een subtiele en zeer eenvoudige manier enorm veel sfeer creëren in de keuken. De mogelijkheden zijn overigens ook oneindig. Je kunt namelijk kiezen voor een ledstrip, maar zijn er ook led panelen te verkrijgen. De keuken zegt erg veel over de rest van de woonkamer, aangezien de keuken in vele woningen open is. Met een ledstrip onder de keuekenkasten zorg je voor een warme uitstraling met unieke kleuren. De ledstrips zelf zul je niet zien zitten, maar geniet je juist van het unieke licht dat wordt gecreëerd. 

Je kunt ervoor kiezen om de ledstrip direct te plakken en aan te zetten. Hier plak je de led strip keuken bijvoorbeeld onder het aanrecht en zal er een redelijk fel licht branden. Wanneer je het licht juist wilt dimmen en de lichtinval wilt verdelen, is het mogelijk om te kiezen voor een led profiel. Aan de hand van een led profiel zal het licht verdeeld worden over een strook, waarmee je een uniek aanzicht creëert in je keuken, maar ook in de rest van de woning!

Een nieuwe look in huis!

Met LED strips zorg je voor een unieke look in huis. De plafonnieres of simpele staande lampen zijn toch echt verleden tijd en gaan we allemaal mee met de tijd. LED verlichting in led strips of led spots zijn tegenwoordig enorm populair, dus is het snel de tijd om ook de LED verlichting bij jou thuis toe te passen!